Radekx90 0 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam Przeszukując allegro trafiłem na kilka bardzo atrakcyjnych laptopów z outletu. Pełna gwarancja i tylko kilka rys na obudowie, które pewnie sam w ciągu miesiąca bym zrobił. Czy rzeczywiście są one praktycznie nie używane i warto kupić któryś z tego typu aukcji? Cytuj Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Są to albo powystawowe albo z regulaminowych zwrotów, sporo ludzi to bierze więc chyba nie ma sie czego bać Cytuj Link to post Share on other sites
marawlod 36 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostatnio z outletu x-komu kupiłem monitor Benq x2411z i jestem z niego bardzo zadowolony. Kupiłem go sporo taniej, a mam pełną gwarancję, a przede wszystkim kupując go wiedziałem, że ma w pełni sprawną matrycę (bez bad pixeli), ponieważ był lekko używany. Więc w gruncie rzeczy dzięki temu nie kupowałem kota w worku, tylko wiedziałem, że sprzęt jest w pełni sprawny. Jak dla mnie tylko same plusy, czyli nie dość, że taniej to jeszcze wiem, że matryca nie jest uszkodzona. Jak do tej pory monitor mam około 2-3 miesiące i jest wszystko ok. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez marawlod Cytuj Link to post Share on other sites
Tołstoj 9 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 - wymiany lub zwroty w ciągu 14 dni - modele z wystaw sklepów stacjonarnych, te mogą być z przebiegiem kilku miesięcy Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Sprawdź wtedy baterie, bo może być z nią nieciekawie. Cytuj Link to post Share on other sites
Radekx90 0 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 to chyba przekonaliście mnie by polować tam na taki model jaki mnie interesuje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts