kuba97 2 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam. Mam nastepujacy problem,otoz zlozylem sobie dzisiaj komputer i gdy chce go uruchomic to plyta glowna ciagle piszczy. Mam wlozone wszystko czyli pamieci ram i karte graficzna. Komputer przejdzie przez bios pokaze sie ekran ladowania windowsa i sie restartuje. Potem to juz nawet nie pokazuje ekran ladowania windowsa bo od razu sie restartuje. Co moze byc przyczyna? Wszystko powinno byc sprawne, bo wczesniej na starym pc dzialalo. Cytuj Link to post Share on other sites
montex 30 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nie jesteśmy wróżbitami, podaj konfigurację. Cytuj Link to post Share on other sites
kuba97 2 Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nie jesteśmy wróżbitami, podaj konfigurację. Procesor i5 2400Plyta glowna gigabyte h67a-ud3h-b3 Pamiec ram 4x2 Gb Zasilacz XFX ts 430 Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1235473.html patrz award BIOS, posprawdzaj wszystkie kości we wszystkich slotach pojedynczo. Resetowałeś BIOS? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez vicodin Cytuj Link to post Share on other sites
Niedoświadczony30 1 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam. Mam nastepujacy problem,otoz zlozylem sobie dzisiaj komputer i gdy chce go uruchomic to plyta glowna ciagle piszczy. Mam wlozone wszystko czyli pamieci ram i karte graficzna. Komputer przejdzie przez bios pokaze sie ekran ladowania windowsa i sie restartuje. Potem to juz nawet nie pokazuje ekran ladowania windowsa bo od razu sie restartuje. Co moze byc przyczyna? Wszystko powinno byc sprawne, bo wczesniej na starym pc dzialalo. Czy po złożeniu nowego zestawu robiłeś format systemu ? Jeśli nie to zapewne przez to system się krzaczy i nie startuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Anihilacja 25 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) nie jestem jakąś znawczynią etc ale miałam tak na swoim starym komputerze że często po czyszczeniu komputera gdy wyciągałam z niego kartę graficzną i odpinałam wszelkie kabelki utrudniające czyszczenie komputer pikał i nie chciał się odpalić może to śmieszne ale za każdym razem pomagało przekładanie ramu po slotach ogólnie do dzisiaj mnie to zadziwia bo 50% problemów z moim starym komputerem rozwiązywałam przekładając ramy Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Anihilacja Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts