Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czyli jak miałeś to się nie znasz :) Chodź jeśli chodzi o białą wersję to nie jest za fajna ale szara jest świetna . Jak bym nie miał argumentów to bym tu nie pisał :) A po drugie czy to z2 czy HTC LG wszystko dobre

A ty miałeś ten telefon skoro twierdzisz, że ja się nie znam?? Nie miałem szarej, szarą za to miałem w desire 816 i też się rysowała na potęgę, a to chyba jest ten sam rodzaj materiału. Nie wciskajmy kitu tutaj, że One E8 jest dobrym telefonem, bo na tle konkurencji nie jest. HTC One M8 był dobrym modelem wtedy kiedy go wypuszczali i może odstawał na tle konkurencji poprzez przeciętny aparat, ale mimo wszystko wykonanie jednak było premium. To, że dali w E8 13mpix to nie jest równoznaczne z tym, że telefonem robi się dobre zdjęcia, bo u konkurencji wychodzą lepsze.

A co sądzicie o iPhone'ie 5s?

Wiem, że nie spełnia wszystkich moich wymagań ale chce poznać wasze opinie.

Przede wszystkim telefon nie ma możliwości rozszerzenia pamięci poprzez karty sd, wyświetlacz jak dla mnie osobiście jest za mały, ale przez to telefon jest kompaktowy, nie podoba mi się system zarządzania telefonem poprzez iTunes, telefon ma system który mocno się różni od androida w kwestii obsługi. W skrócie: jeśli już miałbym kupić Iphone to tylko wersje 6. Apple wypuszcza porządne modele telefonów jednak muszą one trafić w specyficzny gust klienta.

Tak mam telefon i miesiąc się zastanawiałem czy g3 czy e8 :) I skoro uważasz że e8 jest gorzej wykonany od g3 to znowu wychodzi na to że się nie znasz 816 jest z innego tworzywa. Tak oczywiście! E8 jest bardzo słabym telefonem odstajacym od konkurencji.... Głupoty gadasz

Idź się mamie poskarzyc że w internetach ci nie wierzą jaki masz hiper uber super wspaniały smartfon HTC E8. ŻENADA.

Co do Iphona, telefon ma 3 lata więc jest sens? Toż to z punktu widzenia technologicznego staroc. Chodź nie powiem bo akurat w iphonach co do płynności działania nie ma żadnych zastrzeżeń. Dużo ludzi ma i sobie chwali, inni próbują wmówic tym ludziom że telefon im kupuili bogaci rodzice, a jeszcze są później użytkownicy tzn. "stan umysłu" którzy będą starali się wmówic innym że Iphony to najlepsze telefony na świeceie. Nie popieram żadnej ze stron, to tak jakby się kłócic o grabki w piaskownicy.

Masz kilka propozycji, teraz czas byś poczytał opinie i zobaczył testy każdego z modeli i wybrał który będzie dla ciebie najlepszy.

Z czołówki masz do wyboru:

- Xperia Z2

- Samsung S5

- Iphone 5S

- HTC E8

- LG G3

• Popieram 1
Idź się mamie poskarzyc że w internetach ci nie wierzą jaki masz hiper uber super wspaniały smartfon HTC E8. ŻENADA.

Co do Iphona, telefon ma 3 lata więc jest sens? Toż to z punktu widzenia technologicznego staroc. Chodź nie powiem bo akurat w iphonach co do płynności działania nie ma żadnych zastrzeżeń. Dużo ludzi ma i sobie chwali, inni próbują wmówic tym ludziom że telefon im kupuili bogaci rodzice, a jeszcze są później użytkownicy tzn. "stan umysłu" którzy będą starali się wmówic innym że Iphony to najlepsze telefony na świeceie. Nie popieram żadnej ze stron, to tak jakby się kłócic o grabki w piaskownicy.

Masz kilka propozycji, teraz czas byś poczytał opinie i zobaczył testy każdego z modeli i wybrał który będzie dla ciebie najlepszy.

Z czołówki masz do wyboru:

- Xperia Z2

- Samsung S5

- Iphone 5S

- HTC E8

- LG G3

Nie zrozumiałes mnie chyba...

Nie chcę wmawiać ze telefon jest super hiper tylko mówię jak jest a kolega wyżej twierdzi że odstaje... no to proszę Cię..

A tak jak napsiales wszystkie te co wymieniłeś wszystkie super i różnica który weźmie jest znikoma tym bardziej po wymaganiach autora

Edytowane przez filippo.united

Tak mam telefon i miesiąc się zastanawiałem czy g3 czy e8 :) I skoro uważasz że e8 jest gorzej wykonany od g3 to znowu wychodzi na to że się nie znasz 816 jest z innego tworzywa. Tak oczywiście! E8 jest bardzo słabym telefonem odstajacym od konkurencji.... Głupoty gadasz

Przeczytaj ze zrozumieniem moje dotychczasowe wypowiedzi i udziel może nam sensownej wypowiedzi, bo na razie wygląda to tak: mam HTC One E8 i jest super bo ja tak twierdze.

Kolego nie masz żadnych realnych argumentów na podparcie tego twierdzenia, dopóki nie napiszesz coś sensownego to dalej dyskutował z tobą nie będę, bo szkoda mi czasu. Znajdź argumenty, przytocz je to wtedy porozmawiamy. Jest fajny bo go mam to żaden argument.

Sam nie rozumiesz a mówisz że ja nie rozumiem :D

Gdzie napisałem że jest fajny bo go mam ? Znowu gadasz glupoty. Podwazylem tylko twoje bezsensowne zdanie na temat e8 a nie mam go i jest najlepszy...

A jeśli dalej nie rozumiesz o co mi chodzi to Ty się zastanów czy myślisz sensownie .

I nie uważam że g3 jest gorszy tylko uważam że piszesz bzdury o e8 !

Mówię jak jest Mariusz Max Kolonko :D

Edytowane przez filippo.united
  • Popieram 1