rav33nooo 0 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam, jest możliwość zgrania danych z lg g2 który ma pękniętą szybkę i dotyk nie działa jednak cały czas się włącza po odblokowaniu. Może znacie jakiś program który zgrałby moje dane (zdj, sms, itp) Bardzo byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 a jak podlaczysz tel pod kompa to nie widzisz go jako dysk?....backup smsów itp mozesz zrobic przy pomocy lg pc suite ewentualnie jak potrzebujesz dzialajacego dotyku...tzn reakcji na ekranie to podlacz myszke przez kabel OTG i bedziesz mogl sterowac smartfonem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rav33nooo 0 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 jak podłączam do komputera to wyskakuje mi na tel że podłączony, na komputerze też wyskakuje że podłączono urządzenie. Ale kiedy wchodzę w mój komputer to nie widać go, ani w lg pc suit. Da się jakoś z komputera to zmienić żeby wyświetlało ? Kabel otg dopiero zamówiłem przez internet to może on pomoże trochę. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nie widzi, bo na telefonie musisz wybrać tryb podłączenia. Musisz czekać na kabel i podłączyć myszkę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cleruzinek 10 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak jak koledzy wyżej pisali, musisz zdobyć kabel OTG i podłączyć myszkę do telefonu.Tu masz link do najtańszego jaki znalazłem na alledrogohttp://allegro.pl/kabel-adapter-otg-host-micro-usb-samsung-s3-tab3-i5035710210.htmlChyba, że masz roota i wgrane recovery możesz wejść w download mode i zrobić backupa z LG PC SuiteJak nie widzi telefonu to spróbuj jeszcze zainstalować sterownik od LGhttp://www.lg.com/pl/wsparcie/oprogramowanie-instrukcje Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Cleruzinek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts