Zerox 0 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam jestem nowym użytkownikem na forum i mam następujące pytanko,otóż chciałbym kupić sobie jeszcze przed premierą gierkę Grand Theft Auto 5 i niewiem czy pójdzie mi ona na moim laptopie. Konfiguracja Lapka Lenovo Y510p : Procesor:Intel Core i5-4200M 2x 2,5Ghz-3,1Ghz Karta Graficzna :Nvidia GeForce Gt755m 2gb + Intel HD Graphics 4600 Pamięć Ram:8gb DDR3 Dysk HDD: 1000gb 1TB Dysk SSD: Nie posiadam, czy warto się wyposarzyć ? Rozdzielczość: 1366x768 (HD) System: Windows 7 64bit Ultimate Wiem że są podane już wymagania systemowe tej gry i możecie mi powiedzieć żebym sobie sprawdział i porównał je z moimi ale chodzi mi tu o bardziej zaufane informacje. Chciałbym równierz się dowiedzić czy jak pójdzie mi ta gierka to na jakich ustawieniach graficznych i z jaką płynnością będzie mi ona chodziła chodzi mi tu o fps-y. Licze na jak najlepsze odpowiedzi i że mi pomożecie szukałem na różnych forach które forum jest najlepsze od takich spraw i powiedzieli mi że jest to właśnie forum Benchmark.pl Z góry dziękuje i Pozdrawiam Zerox. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ustawienia i FPS to jedna wielka niewiadoma przed premierą, bo nie wiadomo jak jest z optymalizacją, czy sterowniki będą zoptymalizowane itp. (z Rockstarem na PC to różnie bywa ), ale ogólnie byłbym dobrej myśli. Co do twojego sprzętu, to wydaje mi się, że ruszy. Grafika minimalne spełnia to nie powinna mieć problemu z niskimi ustawieniami, jedyne czym bym się martwił to procesor, bo to tylko dwa rdzenie, a Rockstarowy silnik RAGE lubi dużo rdzeni i dlatego w minimalnych są czterordzeniowce. Na Twoim miejscu poczekałbym jednak do premiery, w końcu to tylko tydzień, a na YT na pewno pojawi się mnóstwo gameplayów z m.in. z laptopów. W chwili obecnej nikt Ci nie zagwarantuje komfortowego grania, bo jednak laptopy z grami różnie sobie radzą. 1 Link to post Share on other sites
Zerox 0 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ustawienia i FPS to jedna wielka niewiadoma przed premierą, bo nie wiadomo jak jest z optymalizacją, czy sterowniki będą zoptymalizowane itp. (z Rockstarem na PC to różnie bywa ), ale ogólnie byłbym dobrej myśli. Co do twojego sprzętu, to wydaje mi się, że ruszy. Grafika minimalne spełnia to nie powinna mieć problemu z niskimi ustawieniami, jedyne czym bym się martwił to procesor, bo to tylko dwa rdzenie, a Rockstarowy silnik RAGE lubi dużo rdzeni i dlatego w minimalnych są czterordzeniowce. Na Twoim miejscu poczekałbym jednak do premiery, w końcu to tylko tydzień, a na YT na pewno pojawi się mnóstwo gameplayów z m.in. z laptopów. W chwili obecnej nikt Ci nie zagwarantuje komfortowego grania, bo jednak laptopy z grami różnie sobie radzą. Dziękuję masz racje poczekam jeszcze do premiery . Link to post Share on other sites
Recommended Posts