Nerrox 4 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym kupić sobie słuchawki (najlepiej w konstrukcji zamkniętej by odizolować się od otoczenia). W brzmieniu nie chce czegoś podobnego co Creative Fatality, gdyż za dużo basów to masakra - bardziej by mi odpowiadał dźwięk z wyższymi tonami ale z umiarem. Słuchawki mają cechować się bardzo dobrym pozycjonowaniem dźwięku, posiadać wbudowany mikrofon (taki by nie charczał, trzeszczał, szumiał) i nic więcej. Posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową ALC 1150 więc zapewne starczy - najwyżej z czasem dokupię dobrą dźwiękówkę to się Was poradzę. Cena - 400-450zł Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Nerrox 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Derven345 2 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja bym wybrał SteelSeries Siberia v2 za ok. 380zł lub Razer BlackShark za ok. 400zł. Drugie słuchwki ocenia pozytywnie używałem ich jakiś czas a pierwsze słyszałem że są dość dobre. ja bym nie polecał. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez adivxv5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nerrox 4 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Właśnie nie wiem co o nich myśleć - z tego co słyszałem to Razer i Steelseries tworzą plastikowe szajsy, które się zużywają bardzo szybko i nijak dźwięk ma się do ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil5530 12 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 @@Derven345,duża niekompetencja. Ja polecam jeśli koniecznie headset to Hyperx Cloud Cytuj Link to post Share on other sites
Nerrox 4 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 A posiadasz takowe? Bo nie wiem jak dają sobie radę te HyperX Cloud. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 chcesz bardzo dobrego pozycjonowania, a przede wszystkim przestrzennego ? ale bez mikro z allegro AKG-K550 za 450zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Nerrox 4 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 @adivx5 A gdybym nie kupował słuchawek z mikrofonem lecz same słuchawki + mikrofon oddzielny to jaki polecasz zakup? Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja bym wybrał SteelSeries Siberia v2 za ok. 380zł lub Razer BlackShark za ok. 400zł. Drugie słuchwki ocenia pozytywnie używałem ich jakiś czas a pierwsze słyszałem że są dość dobre. za takie coś z miejsca powinien być ban @up te co podał są właśnie bez mikrofonu, i jeżeli nie potrzebujesz jakiejś mega jakości, to wystarczy ci np taki zalman zm-mic1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 przecież podałem fajne, słuchawki, używane AKG K-550, super przestrzenne, jak na zamknięte , tylko nie do każdej muzyki się nadają. Cytuj Link to post Share on other sites
Nerrox 4 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Muzyki słucham Rock czasami dubstep i Trance ale głównie Rock. A do grania to chodzi mi o CS GO by dobrze oddawały pozycję przeciwnika a do reszty gier nie mają dla mnie znaczenia. A te AKG K550 chodzą po 530zł nówki a używka nie wchodzi w grę - ja już nauczyłem się, że używane nie zawsze to oszczędność. EDIT: A co możecie powiedzieć o słuchawkach -> Audio-Technica ATH-M40X Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Nerrox 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 myślę, że pasowałyby do podanych gatunków ale przestrzenność "taka se", dużo lepiej radziłby pod tym względem sobie Ultrasone HFI580. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts