Peckinpah 1 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Witam serdecznie wszystkich userów Prosze was o pomoc muszę musze dokonać wyboru między tymi dwoma smartfonami. Nie jestem jakimś gadżeciarzem. Zalezy mi na bezawaryjnym, nie tnącymi się telefonie, który robi naprawde przyzwoite zdjęcia. LG ma niby lepszy aparat, jednak zdjęcia wykonane Lumią naprawdę trzymaja poziom no i ma lepszy aparat z przodu. Reasumując gdybyście stanęli przed taką samą decyzją, który smartfon byście wybrali i dlaczego. Liczę na fachową pomoc. Pozdrawiam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
magnat253 6 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Posiadam nokie lumie 735, fajny telefon z wygladu,robi fajne fotki, jest szybki, nie ma scinek. Ale jeden minus WINDOWS nie ma na niego snapchata i wielu aplikacjii jest bardzo ograniczony zastanów się nad tym bo ja teraz wymieniam ta nokie lumie 735 a mam ja 2 tygodnie jak chcesz to moge ci ja nawet sprzedac tanio Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek098 11 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Lumia chyba będzie lepszym wyborem jeśli chodzi tylko o te 2 modele. Aparat ma dobry, na dodatek tu przemawia Lte/Nfc. No i update do win 10. Ten LG to chyba może po marzyć o dalszym wsparciu, lecz dokładnie nie wiem. Płynność w Lumi to rzecz pewna ;-). Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Z tych dwóch telefonów to wolałbym LG Spirit. Dlaczego? Lumia 735 jest zbyt kanciata przez co gorzej trzyma się ją w dłoni. Microsoft wyprodukował jednak telefon, oba są warte swojej ceny, decyzja należ do Ciebie, ale na tym forum jak na większości innych i tak usłyszysz, że android jest lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Peckinpah 1 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dzięki za szybkie odpowiedzi. Na wielkiej ilości aplikacji akurat mi nie zależy tak więc dzięki Magnat za propozycję telefon brany będzie w abonamencie za pare groszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Harakiri 11 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Również polecam 735, najlepszy telefon w tej cenie. Co do aplikacji, jest z tym coraz mniejszy problem. Producenci sukcesywnie dodają nowe, widząc rosnącą popularność platformy. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Microsoft wyprodukował jednak telefon, oba są warte swojej cenyL735 jest jeszcze od Nokii. Lumia 735 jest zbyt kanciata przez co gorzej trzyma się ją w dłoni. I z tym również się nie zodzę bo l735 bardzo pewnie leży w dłoni.Nie wiem jak względem Spirita ale ogólnie pewnie się ją trzyma. Tego Spirita ,ratuje' gówniana rozdzielczość ekranu,bebechy ma takie same jak F60 (brat ma testowałem na żywo) i jeśli ma tak działać jak f60 to sorry ale bez zastanowienia wybieram Lumie 735. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez chudy131080 Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 W tym starciu bezkonkurencyjnie wygrywa Lumia 735. LG Spirit bierz tylko pod warunkiem, że będzie Ci brakować aplikacji, których nie ma w WP. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts