Skocz do zawartości

Oceń numer którego słucha osoba przed Tobą

Recommended Posts

@Hearthland93

Ja mam zasadę że jak nie podoba mi się track/ nie mój gatunek to nie oceniam i zostawiam do ocenienia innym. Równie dobrze mógłbym też dać ci 1/10 i powiedzieć że to jakieś darcie japy ale szanuję inne gatunki i mam do nich pewien dystans.

@Sony156 gdyby inni robili tak jak ja to dało by się trafić na swój gatunek :)

A bana chcesz? :D pewnie nawet nie przesłuchałeś...

PRzesłuchałem , i nie ograniczam się do 1 gatunku , tylko mało twórcze, a przejście z motywu wprowadzenia do czegoś co potem słychać to porażka . mogę sobie oceniać jak chce, i na ile. MAm głosować tylko na coś co dam 10 ? Albo sztucznie schlebiać ? W tym temacie idea jest poszerzania hiryzontów , bo czasem ciężko przelecieć całą dyskografię twórcy by znaleźć ten 1 najlepszy.

Edytowane przez Hearthland93

przesłuchałem. i nic na mnie nie zadziałało.

Mogę głosować, dać 1 lub 10. Po to jest ten temat, idea by znaleźć kawałek który się spodoba , poszerzyć horyzonty, i nie wmawiaj mi tu że negatywna ocena zaboli tego co wstawi ten kawałek ? Bo czemu ma zaboleć ? Tobie się podoba, super. Trzeba wierzyć w swoje przekonania i własne upodobania szanować. Co Korwin Mikke uznaje za demokracje za chaos i nieptrzebną dewoluacje w państwie ja uznaje za wolność słowa, i nie uważam bym robił coś źle oceniając negatywnie jakiś utwór.

Ale może ja oczymś nie wiem. Jeżeli chcesz słuchać ochów i achów to należy zawęzić pole szukania, jakaś konktretna grupa, fan club. i nie mówię tego z jakąś pogardą bo w internecie ciężko o odebranie mojego tonu tylko o moje wyjaśnienie.

Muzyka jest ina - ludzie są inni. Ma ona łączyć - nie dzielić, i otym pamiętajmy.

dobranoc :)

Igoruss:

Nie chcę się z nikim wdawać w niepotrzebne kłótnie. Wyraziłem tylko swoje zdanie nt oceniania utworów. Nie znosze gdy ktoś bezpodstawnie hejtuje trance, czy inne gatunki muzyki elektronicznej. Wiele osób uważa że to nie jest muzyka tylko bezsensowna łupanka będąc jednocześnie ślepym na prawdziwe wartości i walory tego gatunku. Twoją ocenę odebrałem trochę jako "moja muzyka jest super, wszystko inne to shit", widać myliłem się :)

Edytowane przez Igoruss