skullek 5 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) GTX960 się nie opłaca.. Najgorsza karta w ostatnich latach, wydajność 760 przy lekko niższym użyciu prądu... Maxwell pełną gębą. Tak jak inni z forum polece Ci używkę r9 290. Karta która odstawia wszystkie inne w swoim przedziale cenowym, ale pobiera dużo prądu. Jeśli Ci to nie przeszkadza to bierz 290, jeśli przeszkadza to 760 lub używkę 770. r9 290 zapewni Ci ultra suwaczki w prawie każdej grze... Ale podawanie przykładu AC:U jako gry gdzie r9 290 nie podoła w ultra jest dosyć śmieszne. "W tym niezoptymalizowanym gównie nie będziesz miał ultra więc karta jest lipa". Pozdrawiam przytaczających takie przykłady. @edit. Sorry nie doczytałem, że już wszystko wyjaśnione. Amen Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez skullek 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Alcedo1 168 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 polecać komuś gtx 760 czysta niekompetencja................ dzięki nowym sterownikom gtx 960 będzie mocniejszy od gtx 760 Cytuj Link to post Share on other sites
Matiziol 318 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 @alcedo ... dlatego najlepiej wziąć radeona, amen Cytuj Link to post Share on other sites
Alcedo1 168 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 a ja tam sobie poczekam, nie jestem dzieckiem, które musi już kupić cukierka... ... kiedyś miałem radki, teraz nie do końca mam do nich przekonanie. Natomiast zieloni cholernie się cenią Cytuj Link to post Share on other sites
Derven345 2 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Sapphire Radeon R9 290 jest bardzo dobrą kartą do gamingu. Gry śmigają na niej na ultra. Posiada również wiele pozytywnych komentarzy więc polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Alcedo1 168 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 tylko ma duży apetyt na prąd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts