Quesh 23 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Witajcie! Mam pewien problem. Kończę w tym roku liceum, a w sumie niedawno (bo rok temu) zainwestowałem w PC'ta dość dużo kasy, żeby móc nagrywać nim filmy na yt. Niestety nie będę mógł go zabrać na studia, bo będę w sumie często wracał do domu na święta i weekendy, więc nie ma sensu go ciągle przewozić.Chciałbym Was zapytać o pewną rzecz, czy dostanę jakiegoś MacBooka do 4-5tys, który udźwignie nagrywanie gier takich jak Fifa 15, CS:GO, Skyrim, Wiedźmin (2) itp.? A jeśli MacBook w tej cenie nie da rady, to czy znajdzie się jakiś dedykowany dla graczy laptop nie droższy niż 5 tys.? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://asus.strefamarek.allegro.pl/laptop-asus-g750js-t4031h-i7-8gb-1tb-gtx870-w8-1.html Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 @Dawid12345678 A ogarniasz czy opłacałoby się np. brać jakiegoś MacBooka? Słyszałem wiele dobrych opinii na jego temat, dlatego mnie to ciekawi Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Płacisz za markę.. Tam nie osiągniesz takiej wydajności jak w Asus'sie. Wielu ludzi dałoby się 'pokroić' za Apple.. Asus ma bardzo dobry układ chłodzenia, jest cichy pod obciążeniem, a granie na nim będzie czystą przyjemnością. Twoja propozycja będzie lekka, cieńka, bardziej sprzyja przenoszeniu. Musisz zdecydować czy chcesz płaćić za logo, czy za wydajność. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez dawid12345678 Link to post Share on other sites
Tołstoj 9 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Chciałbym Was zapytać o pewną rzecz, czy dostanę jakiegoś MacBooka do 4-5tys, który udźwignie nagrywanie gier takich jak Fifa 15, CS:GO, Skyrim, Wiedźmin (2) itp.? Zgadnij która z tych gier które wymieniłeś na Mac OS będzie działać... https://store.steampowered.com/search/#sort_by=_ASC&os=mac&page=1 dawid12345678 - można się po tobie spodziewać "więcej" Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 A z jakiego powodu zaproponowałem coś z Win? Zapomniałem dodać, że to inny OS. Dzisiaj zaliczam takie wpadki że już wole zrobić sobie dzień przerwy.. może to przez katar? Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dobra, przekonaliście mnie. Zbieram na ASUSa.Dzięki Panowie, można zamknąć temat! Link to post Share on other sites
Recommended Posts