wyborowy1 1 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam Mam do was takie pytanie czy moze znacie jakies gry dla 2 osob lub wiecej to znaczy tak zeby sobie pograc w wolnej chwili lub w co wy gracie ? Wiem, ze podobny temat byl, ale taki ogolny. Dajcie znac jak gracie w jakies ciekawe i warte uwagi gry Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Quizwanie? Cytuj Link to post Share on other sites
wyborowy1 1 Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 To juz mam wlasnie i szukam czegos innego, tak samo slowotok i candy Dlatego poszukuje czegos innego bo juz mi sie znudzily te gry Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 No ja np. z dziewczyną i jej młodszą siostrę pykamy w Restaurant Story (nie pytaj...), mnie wciągnęło. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mnie osobiście wciągnęło Simcity Buildit. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts