Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Zamierzam kupić nowy, trochę budżetowy smartfon w niskiej cenie (ok. 500 zł). Rozmyślałem o Lg L65,

Lg l Fino i Asusie Zenfone 4 (a450cg). Co o tym sądzicie ? (Propozycje mile widziane ;)   )

Ps. Czy brak wymiennej baterii w Zenfone kategorycznie go wyklucza z kupna ?

Dzięki, za odpowiedź ;)

GreyMaster

Edytowane przez GreyMaster

Nie wiem czy nie lepiej będzie dorzucić z 60 zł i kupić LG g2 mini. Ostatnio siostrze za 560 wylicytowałem od kogoś przedłużającego umowę. Myślę że to będzie o wiele lepsza propozycja od tych co podałeś. Bateria ekran i procesor na plus. Na dodatek Lte i jeden z lepszych aparatów w średniej półce cenowej. Myślę że pomogłem rozwiać wątpliwości ;-) w tej cenie nic lepszego się nie znajdzie, chyba że ktoś jakiegoś chińczyka zaraz poleci który nie ma w Polsce gwarancji.

Edytowane przez krzysiek098

Ja w sumie również jestem zdania,że lepiej bedzie dorzucić

Może jeszcze zastanów się nad jakąś Lumią? Taki tańszy android może się zawieszać... A windows phone będzie chodził bardzo dobrze.

Świetna jest nowa Lumia 535:

http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/12032932?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.pl%2F

Kupisz już za niecałe 500 zł. A oferuje Ci dobrą rozdzielczość, ekran 5 cali oraz niezły aparat. 

Za 500 - 550 zł można kupić od kogoś kto przedłużył umowę nowa Lumię 735. Jeśli decydował  bys się na Lumię to właśnie L735 bym proponował kupić.

Co do Androida - LG G2 Mini to minimum po niżej którego nie ma co schodzić.

Edytowane przez Ravir

Szukaj blisko swojej miejscowości, na olx. Wiele osób sprzedaje je w cenie ~600zł. Są to telefony nowe, nieużywane prosto od operatorów komórkowych. G2 mini jest małych rozmiarów mimo swojego ekranu. Wszystko przez to, że ma cienutkie ramki wokół ekranu. Szczerze mówiąc, to G2 mini niszczy te telefony.