kubek1234 0 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Po świętach będę kupował Note 4 i chciałbym się zapytać jaką folię lub szkło polecicie, jakie etui (odpadają wszelkie z klapką)oraz jaki uchwyt na rower polecicie. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Polecam Ci szkło Nikillina. Etui spigen. Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Może napisz łaskawie cenę ? Mogę Ci polecić i za 200zł same etui ? Cytuj Link to post Share on other sites
kubek1234 0 Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Przy folii cena nie gra roli a etui do max 200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Najlepiej szkło hartowane, a etui jaki styl ? Taki bumber na plecki, czy zamykany skurzany pokrowiec, a może coś innego ? Cytuj Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Polecam wszelkiej maści etui Spigen np Though Armor lub Neo Hybrid, miałem Neo Hybrid na Note 3 i lepszego etui w życiu nie miałem, a szkiełko tylko Nillkin Cytuj Link to post Share on other sites
kubek1234 0 Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Etui tylko na tylną klapkę.A co myślicie o szkle 3mk? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez kubek1234 Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Miałem od nich folię i była w porządku, a co do szkła to trzeba poszukać testów/opinii. no to taki bumber jak na tylną klapkę. Jak wrócę z zajęć to Ci dam linka, bo muszę iść. Cytuj Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja polecam Ci któreś z tych etui: http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-4/galaxy-note-4-case-neo-hybrid-metal.html http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-4/galaxy-note-4-case-tough-armor.html http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-4/galaxy-note-4-case-slim-armor.html Na Allegro dostaniesz je bez problemu. Co do szkiełka, to jak już pisałem, Nillkin. Mam Nillkin na iPadzie i bardzo sobie chwalę. Licz się z tym, że: Szkiełko na Note 4 będzie kosztowało w granicach 60zł - pewnie jak poszukasz dostaniesz za mniejsze pieniądze Szkiełko nie będzie zakrywało całego przodu telefonu, z racji tego iż jest on lekko zakrzywiony na bokach, dlatego przy końcach obudowy będzie miał - w stosunku do założonego case - małe zagłębienie między szkłem, a rantem case, Cytuj Link to post Share on other sites
kubek1234 0 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Jako iż telefonu jeszcze nie mam to chciałbym się was zapytać co lepiej wziąć note 4 czy Galaxy s6.U mojego operatora różnica między jednym a drugim to około 50 zł z tym że do s6 gratis jest ładowarka indukcyjna i uchwyt do samochodu Cytuj Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 To już zależy do czego chcesz używać telefonu. Obydwa telefony są mocnymi maszynami, musisz zdecydować czy wolisz większy ekran z rysikiem (który IMHO jest super rozwiązaniem) oraz możliwością rozszerzenia pamięci czy mniejszy ekran, ale najnowszego flagowca bez możliwości rozszerzenia pamięci. Jak masz możliwość obejrzenia obydwu aparatów na żywo, to weź je do ręki, porównaj i zdecyduj co Tobie bardziej odpowiada, ale ja bym brał Note 4 ze względu na rysik i złącze kart microSD. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts