dziadekmroz 0 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witam! Mam kilka problemów ze swoim iPhonem 5s i chciałbym wiedzieć, czy ktoś ma to samo. Nie wiem czy to normalne, czy jestem po prostu przewrażliwiony. 1. Czasami (rzadko) zdarza się, że gdy ktoś do mnie dzwoni i muszę przesunąć suwak, to ekran się jakby blokuje na chwilę i nie mogę odebrać. Np dochodzi do połowy i wraca. Miał ktoś z was coś takiego? 2. Czy to normalne, że z iPhona (zazwyczaj gdy jest włączony ekran) wydobywa sie ze środka taki dziwny dźwięk. Jakby brzęczenie czy coś. Słychać to w idealnej ciszy, gdy przystawi się tylną stroną telefon do ucha. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Do 1 punktu mogę powiedzieć tyle że na aktualizacji 8os na 4s musiałem bardzo długo czekać zanim połączenie się załączy na 7 było normalnieA co do 2 nie wypowiem się bo 5s nie miałem a mój nie wydobywał dziwnych dźwięków Cytuj Link to post Share on other sites
dziadekmroz 0 Napisano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 No właśnie słyszę w nocy przed pójściem spać, że jak ekran jest włączony, odblokowany to słychać takie bziuczenie czy coś... ale dopiero jak sie wsłucham i jak ejst idealna cisza Cytuj Link to post Share on other sites
Chvasciu 12 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Co do punktu pierwszego też tak mam. Jest to bardzo irytujące. A co do drugiego to takiego przypadku nie zauważyłem w swoim egzemplarzu. Cytuj Link to post Share on other sites
dziadekmroz 0 Napisano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Co do punktu pierwszego też tak mam. Jest to bardzo irytujące. A co do drugiego to takiego przypadku nie zauważyłem w swoim egzemplarzu. A poszedłbyś w jakieś ciche miejsce, przystawił tel do ucha (tylną klapką, na wysokości jabłka) i nacisnął przycisk power? Bo ja dokładnie wtedy słyszę, takie krótkie brzękniecie. Sprawdziłbyś to i dał znać? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts