Girvan 0 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Cześć. Mam pytanko, czy słuchawki HyperX Cloud będą dobrym wyborem w tym przedziale cenowym? Cytuj Link to post Share on other sites
carbon43 1 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Bedą dobrym wyobrem, ale musisz miec karte muzyczna co je ogarnie. Może ktoś poleci jakąś ? Cytuj Link to post Share on other sites
Hamma 26 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Bedą dobrym wyobrem, ale musisz miec karte muzyczna co je ogarnie. Może ktoś poleci jakąś ? Xonar DX Cytuj Link to post Share on other sites
carbon43 1 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Xonar DX A czy do gier typu cs go będzie dobra ( chodzi o pozycjonowanie) ? Słyszałem, że lepsze są karty z creative ale nie wiem do konca jaka , która. Polecasz może jeszcze jakąś ? Głównie chodzi o cenę, żeby była troche tańsza Cytuj Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Słyszałem, że lepsze są karty z creative Stek bzdur. Alternatywą jest xonar dg/dgx lub ewentualnie ds. Cytuj Link to post Share on other sites
carbon43 1 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Stek bzdur. Alternatywą jest xonar dg/dgx lub ewentualnie ds. Jak duża różnica w % jest w porówaniu do xonar dx ?? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 z pół litra gorzkiej żołądkowej a tak na poważnie na co komu lepiej się gra, wpływa wiele czynników. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts