navka 28 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 To nie wiem, może fakt że nie miałem rynkowych H/W ale to i tak nie była jakaś różnica.Być może masz rację, ja jednak od tamtej pory się zraziłem i już nie używam żadnych telefonów Samsunga. Może ze względu na to że codziennie je widze Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ja jednak od tamtej pory się zraziłem i już nie używam żadnych telefonów Samsunga Po tym, jak dostałem 'na serwis' 3 egzemplarze S3 pod rząd i każdy z nich mulił zacząłem się zastanawiać co ja mam kupić po sprzedanym iPhone 5.. no ale trafiła się S5tka i nie narzekam, naprawdę Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 @Freso A przywrócenie ustawień fabrycznych w s3 pomaga na zamulenie?Mojej znajomej jest tak zamulony że masakra.Nie chce się bawić w zmianę softu. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Pomaga, ale na jakiś czas z tego co pamiętam. Spróbować nie zaszkodzi, aczkolwiek zmiana softu dałaby nieporównywalnie więcej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts