Rumian 0 Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam, posiadam komputer o parametrach: Płyta główna: ASUSTeK p5vd2-vm/s Procesor: Intel Core 2 Duo e6600 Ram: 2gb Zasilacz: 300W Karta graficzna: Nvidia Geforce 8400 GS Mój problem polega na tym ze chciałbym pograć w CS:GO tylko ze mam za slaby komputer. Wiem ze na pewno musze wymienić kartę graficzną i zasilacz. Rsm chciałbym tez chciałby dolozyc ale to juz opcjonalnie. Procesora raczej nie chce wymieniać bo dopiero go kupiłem (używany). Powiem jeszcze ze nie robiłem formata i nie aktualizowalem sterowników bardzo dlugi czas (nie wiem czy to ma jakiś duży wpływ na fpsy w cs go). Proszę o podpowiedz dla mnie jaki sprzęt wybrac. Do przeznaczenia mam ok. 800 zl. Nie chce tez kupować innej płyty głównej. Z góry dziekuje za kazda pomoc. Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Cześci nowe czy moga być używane ? Jaki masz monitor, jaka rozdzielczość ? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Rumian 0 Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Cześci nowe czy moga być używane ? Jaki masz monitor, jaka rozdzielczość ? Przepraszam ze dopiero odpowiadam ale bylem w szkole. Monitor to PHILIPS LCD Monitor 190sw Części mogą być uzywane Ze względu na to ze nikt nie odpowiada to zamykam temat. Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Czekałem 7 dni na Twoją odpowiedź z którą to Ty się raczej nie śpieszyłeś. Link to post Share on other sites
Recommended Posts