kerios83 16 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 jak w temacie, chyba że warto dołoży do czegoś ciut droższego. Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Od siebie mogę polecić ci Samson Go Mic tylko że cena to ok 180zł, ale myślę że warto do niego dołożyć. Cytuj Link to post Share on other sites
kerios83 16 Napisano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 no ok, ale czym sie rozni od konkurencji co w nim jest takiego wyjatkowego i na co zwracac uwage przy zakupie? Bo o ile na kolumnach sie jeszcze troche znam to na mikach nie Cytuj Link to post Share on other sites
Shrapner44 2470 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Na początek szumson Go Mic jest mikrofonem pojemnościowym, zbiera dźwięki bardzo dobrze, nawet z drugiego końca pokoju. Polecam do niego zmniejszyć poziom głośności mikrofonu w windowsie (ja mam na 40-50%), bo na 100% szumy przeszkadzają moim znajomym podczas rozmów. Szumsona idzie dostać z drugiej ręki za cenę 140zł (tyle kosztowały nówki w grudniu), 180zł to z kw. to dwu krotność twojego budżetu, polowałbym na te z drugiej ręki, najlepiej z gwarancją i paragonem/fakturą. Go Mica mogę polecić, mimo iż nie testowałem go z innym w tej cenie. Dźwięk na 50% jest dla mnie czysty, nie słychać szumów itp. Edytowane 28 Marca 2015 przez Shrapner44 Cytuj Link to post Share on other sites
kerios83 16 Napisano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Panowie a może by tak dyktafon połączyć z mikrofonem? Urządzenia można by używać nie tylko przy komputerze ale zabrać i nagrać np. jakąś konferencje/spotkanie itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts