Bogdaan 0 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Cześć! Mam do wyboru dwa telefony: HTC Desire 620 oraz Samsung Grand Prime. Telefon potrzebny do zwykłego użytkowania, tj. dzwonienie, smsy, przeglądarka internetowa, facebook, endomondo itp. Wiem, że Samsung ma lepszą baterię, zaś HTC lepszy ekran i rozdzielczość oraz procesor. Dlatego mam wątpliwości co do wyboru. Telefon będzie służyć (powinien) przez spokojnie 2 lata. Pytanie czy HTC 620 to DualSim, ponieważ znalazłem nie jasne informacje na ten temat. Z góry bardzo dziękuję za pomoc w wyborze. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeśli tylko z tych dwóch wybierasz to zdecydowanie HTC. Ekran w Samsungu to porażka. Oba posiadają jednakowy procesor, samsung posiada większą baterię, ale posiada też swoją nakładkę, która nie jest chwalona jeśli chodzi o płynność. HTC 620 występuje w dwóch wersjach, dual sim i normalnej na jedną kartę. Cytuj Link to post Share on other sites
lolekw660i 54 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Też miałem wątpliwości wyborze telefonu, bo kończy mi sie umowa Htc 620 dual sim jest gorszy niż zwykły 620 jeżeli bierzesz telefon u operatora to każdy operator w polsce oferuje tego single sim zwykłego Ja ogólnie preferuje Htc'ki bo mają bajeczną nakładkę i fajne wyświetlacze, jeżeli chodzi o prime to to tylko ma dużo baterie Ja osobiście bym wolał htcka Cytuj Link to post Share on other sites
Bogdaan 0 Napisano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Tak więc biorę HTC 620 Dzięki wielkie za odpowiedzi! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts