Aronkiewny 0 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam, zdarzyła mi się dzisiaj bardzo nieprzyjemna rzecz. Mianowicie przeglądając internet przy pomocy Chrome, telefon uległ nagle zawieszeniu i ekran nagle zgasł, paliły się jedynie dolne przyciski, po przytrzymaniu przycisku power przyciski zgasły i telefon więcej się nie włączył. Próbowałem włączyć tysiąc razy, różnymi kombinacjami, pod ładowarką również nie działa, po podłączeniu do komputera włączyło się instalowanie sterowników urządzenia, ale po zainstalowaniu komputer nie widzi żadnego dysku czy coś. Macie może pomysły co mogło być skutkiem owej awarii ? Dodam, że wysłanie na gwarancję to w moim przypadku loteria, bo telefon był zrootowany. Wtedy ewentualnie pozostanie jakiś miejscowy, odpłatny serwis. Czekam na odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 To komputer wykrywa czy nie? Zostaje pewnie gwara. Cytuj Link to post Share on other sites
Aronkiewny 0 Napisano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Podczas podłączania do różnych portów USB wyskakiwało okienko instalowanie urządzenia Qualcomm....a potem znikało i zero śladu telefonu na kompie. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Pewnie padła płyta główna, a w takim razie nie stwierdzą czy urządzenie było rootowane, poza tym nie każdy serwis na to zwraca uwagę. Wyślij na gwarancje, na 90% wymienią Ci urządzenie na nowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Aronkiewny 0 Napisano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 A orientuje się może ktoś z was na ile czasu HTC udziela gwarancji na swoje telefony ? Aktualnie nie mam dostępu do dokumentów i zastanawiam się czy gwarancja jest na 12 czy 24 msc. Cytuj Link to post Share on other sites
lolekw660i 54 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Podstawowa gwarancja wynosi 24 miesiące. Cytuj Link to post Share on other sites
Aronkiewny 0 Napisano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 W takim razie trzeba zamawiać kuriera z regenersis i czekać co orzekną specjaliści Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Specjaliści i regenersis to oksymoron. Cytuj Link to post Share on other sites
Aronkiewny 0 Napisano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Faktycznie, tutaj masz rację. Mój błąd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts