pulkownik 192 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, nie wiem czy pamiętacie tą wspaniałą jak na owe czasy gierkę. Gram w nią teraz i mam problem z epidemią. Co chwila doktorek w prawym dolnym rogu mnie informuje, że zaraz nastąpi epidemia i nie wiem jak jej uniknąć. Później jak już do nie dojdzie nie wiem jak mam sobie z nią poradzić. Próbuje zaszczepić wszystkich, ale momentalnie wskaźnik zmienia kolor na czerwony i po tym przychodzi kontrola i buch kara. Czasem mi się udaj wszystkich wyleczyć zanim przyjdzie kontrola, ale nie wiem jak to się dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nie poradzę ci z tą sprawą ale przypomniałeś mi tą grę. Pamiętam miałem fajnie rozbudowany szpital, piękną salę operacyjną. Raz przywieźli pacjenta na operacje a moi lekarze w tym czasie grali sobie w bilarda w sali rozrywki Cyrki tam się działy ale zabawa była fajna. To były gry! Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Grałem w nią na PS1 to było coś A jeśli chodzi o epidemię to zatrudnij więcej woźnych/sprzątaczy może to problem z higieną ? Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 musisz zbudowac przynajmniej 5 doktorów domowych zeby uzyskali porade a potem z tego co pamietam do apteki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts