regul92 0 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Cześć, mam taki problem:Ustawiłam blokadę klawiatury za pomocą szyfrowania (dodatkowa blokada telefonu, poza PINem, i odblokowaniem klawiatury w smartfonach), mając wtedy włączony słownik T9 i podpowiadanie wyrazów. Moje hasło to: julka (mniejsza o to) w każdym razie po czasie wyłączyłam słownik T9 i podpowiadanie słów. Mam teraz QWERTY i nie mogę odblokować telefonu (słownie wpisywane hasło nie działa).Moje pytanie: jak to obejść? Wpisałam na innym telefonie wszystkie kombinacje, które mogły tworzyć się po naciśnięciu określonych przycisków i wyszło: julia, julka, julian, jurka, kółka, kulki, Juliana, jukatan. I nic z tego nie działa, dodatkowo sprawdziłam też: jtjja (jakby pierwsza literka z każdego klawisza).Nie mam już pomysłu, co jeszcze mogę zrobić. Wiecie jak to obejść? Help! http://www.telepolis.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gifPozdrawiam http://www.telepolis.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif Cytuj Link to post Share on other sites
matty.mmc 5 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 A wpisywałeś cyfry odpowiadające danym literom? Cytuj Link to post Share on other sites
regul92 0 Napisano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Tak, dalej nic.. Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Zostaje ci przywrócenie ustawień fabrycznych Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dokładnie. Tylko ustawienia fabryczne. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 A może doinstalowanie innej klawiatury pomoże? Np SwiftKey. Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Skoro włączyłaś podpowiadanie oraz słownik, to je teraz po prostu włącz i spróbuj jeszcze raz. Jeżeli nie działa to znaczy że zmienił ci ktoś hasło (zazdrosny chłopak, złośliwa koleżanka lub źle je zapisałaś - jak wspomnialas poprzez słownik t9). Tak czy siak jedyne rozwiązanie jakie znam to reset przez kombinację klawiszy pwr, +, home, potem wipe i factory reset Edytowane 22 Marca 2015 przez B00mer Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jakiej klawiatury używałaś? Spróbuj "kula". Ewentualnie "kilka". Pokombinuj z pierwszą dużą literą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts