3DmAx 0 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) mój budżet : 30zł abonamentu, umowa na 24 miesiące, co daje kwote 720zł na telefon. gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Play lub t-mobile nówka czy używka : Nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : 4,5-6 preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : Zdjęcia,internet, rzadko, ale będą gry moje najważniejsze wymagania : Dwa aparaty, i duży wyświetlacz Cześć ! Chciałbym poprosić was o radę, mianowicie w kwietniu chciałbym wymienić mój telefon na nowy model będę chciał wziąć go na abonament w kwocie . Wiem, że w tej kwocie da się znaleźć fajny telefon, a nie chińczyka jak piszą wszyscy. Bardzo podoba mi się g2, ale jest za drogi. Moim specjalnym wymaganiem jest duży wyświetlacz najlepiej 5 cali oraz dwa aparaty kocham robić zdjęcia na snapa czyinstagrama. #Hipster mam nadzieje, że pomożecie mi z wyborem. Edytowane 20 Marca 2015 przez 3DmAx Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Troll-multi. Link to post Share on other sites
Recommended Posts