ceba29 0 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 witam, Mam internet mobilny w orange na abonament, od ponad miesiąca mam z nim następujący problem. Prędkość drastycznie spadła, przeglądanie stron jest praktycznie niemożliwe. Oczywiście transfer jest niewykorzystany. po kontakcie z serwisem otrzymałem nową kartę sim, sprawdzoną na różnych komputerach, w różnych miastach( lublin,warszawa), na różnych modemach... Po telefonie do usługodawcy dowidziałem się tyle że wszystko jest w porządku, jednak problem pozostał. Wcześniej nie było żadnych problemów. Ma ktoś pomysł co jeszcze warto sprwdzić co można poradzić??? dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
gromek55 0 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Zmagałem sie z podobnym problemem. I zrezygnowałem z internetu z orange a wziałęm inny Cytuj Link to post Share on other sites
kerios83 16 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 play ma chyba calkiem fajny internet mobilny bez limitu, mozesz sprawdzic jeszcze antene w telefonie czy all sii. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts