Juhas12 0 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam. Wymieniam podzespoły w tym obudowę w której jest zarządzanie kablami. Chciałbym je poupychać za tacką lecz kable z zasilacza w/w są za krótkie (8 pin, PCE-e, 24 z biedą się domkną) i tu pytanie: -kupić wydłużkę (opcjonalnie już oplecioną) -samemu wydłużyć kable (nie wiem jaki kabel zastosować) a potem je opleść-tu też pytanko co do końcówek na kable gdzie je można dokupić oraz te wtyczki -a może kupić inny całkiem modularny zasilacz i tylko pobawić się z oplotami. Ogólnie jak się też sprawy mają cenowo, jaki sklep ewentualnie wybrać. Przeglądałem forum i znalazłem tutorial ale chciałbym aby kable się tak układały, pewnie to kwestia długości poszczególnych przewodów tak myślę. Z góry dzięki za rady Pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2015 przez Juhas12 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Najlepiej kup gotowce, wyjdzie dużo taniej W zależności ile masz funduszy, możesz poszukać tutaj tańszych - http://www.angela.pl/k10,przewody.html Albo tutaj (również na zamówienie) ale drożej - http://www.modding.bit-tech.pl/sklep/pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
Juhas12 0 Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 A w razie oplatania na własną rękę jakie grubości oplotów byś polecił aby każdy z osobna kabel osłonić. A co do przedłużek 30 cm na kabel wystarczy? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 A w razie oplatania na własną rękę jakie grubości oplotów byś polecił aby każdy z osobna kabel osłonić. W tutorialach wszystko pisze. A co do przedłużek 30 cm na kabel wystarczy? Poczekaj, zerknę w szklaną kulę. To Ty masz obudowę i zasilacz, zmierz sobie. Cytuj Link to post Share on other sites
Juhas12 0 Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ok thx ;p w sumie fakt głupie pytania Cytuj Link to post Share on other sites
maxishine 78 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 W tutorialach wszystko pisze. Jest napisane* 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts