kaaarcia94 0 Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam nie wiem jak można dodać zdjęcia na fb przez telefon Alcatel OneTouch Fire wie ktoś ,coś może ? Jak wiecie i możecie to doradźcie mi coś ? bo ten telefon mnie już denerwuje z góry Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
TaRuda 1279 Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Pewnie musisz mieć zainstalowaną aplikację facebooka później przy przeglądaniu zdjęć w galerii musisz otworzyć zdjęcie i wybrać przycisk "share" (połączone trzy kropeczki). Więcej tu: https://support.mozilla.org/en-US/kb/manage-photo-and-video-gallery?redirectlocale=en-US&redirectslug=how-to-use-the-gallery-app Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ew. przez apke fejsa dajesz tak jak byś chciał dodać opis ale zaznaczasz że chcesz zdjęcie i dodajesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts