Gość Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 (edytowane) Pierwszy post na forum więc witam wszystkich. A teraz do rzeczy: Mam spory problem z telefonem Motorola Moto g 8gb. Gdy do kogoś dzwonię (albo ktoś do mnie) to często zdarza się, że ta osoba nie słyszy mojego głosu tylko różne szumy i trzaski, ja tą osobę słyszę zawsze poprawnie. Na początku problem ten pojawiał się powiedzmy raz na trzy dni jednak teraz praktycznie 50% rozmów zaczyna się od tego, że dzwonie do kogoś ta osoba mnie nie słyszy muszę się rozłączyć i zadzwonić znowu i wtedy jest OK. Telefon odesłałem na gwarancję i wymienili mi słuchawkę. Telefon do mnie wrócił i okazało się, że naprawa nic nie dała a nawet doszedł kolejny problem - teraz gdy do kogoś dzwonię ta osoba znowu mnie nie słyszy, muszę się rozłączyć ale teraz dodatkowo tracę zasięg na kilkanaście sekund i dopiero po tym czasie mogę zadzwonić. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie. Oczywiście telefon za niedługo znowu odsyłam na gwarancję ale teraz przez kilka dni niema mnie w domu i nie mogę odesłać telefonu więc napisałem ten temat może cos z tego wyniknie:) I na koniec pytanie bonusowe: Jak wysyłam telefon kurierem do naprawy (z tytułu gwarancji) ponoszę koszty przesyłki. Ale firma odesłała "naprawiony" telefon na mój koszt mają do tego prawo? edit: Zapomniałem dodać. Korzystam z sieci Play. Na próbę kartę włożyłem do mojego starego telefonu i wszystko działa poprawnie. Edytowane 11 Marca 2015 przez Gość Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts