filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mam do wyboru dwa smartfony lg g2 i htc one e8 Co powiecie o nich ciekawego ? Telefon ma być szybki przewaznie do internetu . Jakies plusy i minusy obu ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Obydwa będą bardzo dobre. G2 ma trochę większy ekran przy stosunkowo niedużych rozmiarach jak na ten ekran. Na plus przycisk power i przyciski głośności z tyłu. Bardzo wygodna opcja Aparaty obydwa bardzo dobre Na minus G2 brak wejścia ja kartę sd Podzespoly trochę lepsze ma E8 ale w codziennym użytkowaniu będzie to niezauważalne E8 ma lepszą nakladkę moim zdaniem, ale jak G2 dostanie Lollipopa to dostanie w pakiecie interfejs od G3 odświeży go Głośniki ja plus E8 Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a co to znaczy lepsza nakladka bo jak patrze na wideo recenzje to lg ma duzo fajnych bajerow Cytuj Link to post Share on other sites
Michur 76 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Szybka bez lagów, elegancka. Nawet bym się nie zastanawiał brałbym HTC. Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) lg tez ponoc szybko chodzi np w porownaniu do g3 \ i jest troche mniejsze i na tym mi zalezy Edytowane 10 Marca 2015 przez filippo.united Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jak dostanie wygląd od G3 to tez będzie elegancka G3 ? Nie pisałeś na początku o G2 ? G3 po aktualizacjach lollipopa, a było kilka malych paczek chodzi bardzo dobrze. Bez żadnych lagów Skoro bardziej odpowiada Ci rozmiar E8 to weź E8 ale pamiętaj że ma spore ramki w porównaniu do G2 albo G3 i w rzeczywistości może nie być wiele większy Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 no widze wlasnie ze g3 a e8 wysokosc jest taka sama ale g3 szersze. Poza tym boje sie tej rozdzielczosci nie jestem przekonany do g3 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Szersze ale nie ma tragedii Niepotrzebnie. W tych nowych co wychodzą wszystkie juz będą taka mieć Teraz jest już dobrze zoptymalizowany. Z początku był problem ale się z nim uporali:) Ja bym chyba wziął G3, choć E8 też fajny niezly zgryz Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 no wlasnie jest problem kurde no jednak ta g2 mniejsza jest. Niby troche ale większy a ja specjalnych roznic miedzy g2 a g3 nie zauwazam Cytuj Link to post Share on other sites
sweter 8 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja osobiście posiadam E8 i jestem z niego bardzo zadowolony. Telefon jest naprawdę szybki. Sam internet czy to na wifi czy na transmisji danych chodzi błyskawicznie. Na duży plus zasługuje tez b.dobry wyświetlacz (świetne kąty widzenia oraz jasność) jak i również kozackie głośniki, które naprawde mają porządny dźwięk . Jeśli masz jakiekolwiek pytania to wal śmiało Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a aparaty i bateria jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
sweter 8 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 W E8 jest 13Mpix i zdjęcia wraz z filmami w FullHD są dobrej jakości, zwłaszcza jeśli kręcisz FHD (60fps) to bajka . Jeśli chodzi o baterię to tutaj miałem dość spore zaskoczenie. Jeśli tylko dzwonisz to bateria starcza na 4 dni, podczas grania czy przeglądania neta 2 dni, a czasami 3. Bateria to wielki pozytyw HTC Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 no HTC jest flagowcem z G3, G2 to już troche starsza konstrukcja ale nadal dobra poza tym G2 będzie tańszy, ale i tak polecam E8 Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Czyli większość poleca HTC No lg stary ale jary jak widac Ok Jak bym się zdecydował na E8 to taki rozmiar ma G3. To nie lepsze jest G3 ? Chociaz E8 pewnie się łatwiej obsługuje bo ma mniejszy wyswietlacz i jest troszke węższy . Edytowane 13 Marca 2015 przez filippo.united Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 W E8 jest 13Mpix i zdjęcia wraz z filmami w FullHD są dobrej jakości, zwłaszcza jeśli kręcisz FHD (60fps) to bajka . Jeśli chodzi o baterię to tutaj miałem dość spore zaskoczenie. Jeśli tylko dzwonisz to bateria starcza na 4 dni, podczas grania czy przeglądania neta 2 dni, a czasami 3. Bateria to wielki pozytyw HTC Właśnie też zastanawiam się do zakupu tego modelu, miałem HTC One m7 idealny telefon tylko trochę mały i grzał się, potem s4 - dwa miesiące sprzedałem, potem Lumia 930 mam 2 miesiące sprzedaje i tak rozglądam się, rozważam jakąś Zetke, iphona albo HTC - póki co HTC najlepszy telefon jaki miałem w życiu. Wrzucisz jakieś przykładowe zdjęcia ? Podasz jakieś wady ? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 G3 to wielki fon,ciężko jest go ogarnąć jedną ręką,co do lagów to ich nie ma choć zdaję sobie sprawę że ta rozdzielczość go trochę zabija. Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 dlatego g2 to najlepsza opcja , ma wszystko co trzeba i jest mniejszy Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 No tak. Cytuj Link to post Share on other sites
filippo.united 2 Napisano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 A o Huawei P7 co powiecie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts