Skocz do zawartości

Telefon do 550zł może być używany

Recommended Posts

Potwierdzam przedmówcę. G2 mini działa bardzo płynnie.

Nie zgodzę się jednak z opinią o Lumii. Mam L925 i jestem bardzo zadowolony. Tak bardzo, że mialem możliwość zmiany na inny przy przedłużaniu umowy i nie zmienilem. Wziąłem fona dla żony, a sam zostałem z Lumią.

Wczesniej mialem po kilka dni L920, 625, 735 i wszystkie mogę szczerze polecić.

blaven, to jest opinia Twoich znajomych a nie żaden fakt... Większość osób "psioczących" na WP nie używało go wcale lub parę minut.

Po prostu, znajomi którzy pytają mnie o pomoc, nie chcą Lumii, nawet, jeżeli uważam, że dobrze by im służyła.

To też nie są fakty. Ktoś jest uprzedzony do czegoś i tyle w temacie.

Ja namówiłem już kilka osób na WP i nikt nie żałuje wyboru. Sam jak przechodziłem z Androida na Windowsa też miałem obawy. Szkoda mi było kasy na jakiegoś flagowca i kupiłem Lumie 625 na próbę. Użytkowałem ją około miesiąca i przekonałem się do WP.

Wtedy zakupiłem Lumie 925, która była wtedy flagowym modelem.

Android to fajny system ale na lepszych telefonach, Moja żona ma Z3 Compact i jest to super telefonik ale niestety nie w tym budżecie.

Edytowane przez dario83

Kiedy mówię, że moim znajomy się nie podobał, to jest to fakt. Gdybym powiedział, że większości moich znajomych, system się nie podoba, więc, pewnie i większości innych ludzi, to byłaby to opinia.

Żaden system nie jest lepszy, przynajmniej w obiektywny sposób. Wszystko zależy od wymagań i preferencji. To jest opinia.

:) nie będę już z Tobą dyskutował na temat faktów i opinii, bo to nie miejsce na takie dyskusje.

Ja wyraziłem swoją opinię (według Ciebie fakt) o telefonach serii LUMIA i na tym skończę rozmowę.

Żaden system nie jest lepszy, przynajmniej w obiektywny sposób. Wszystko zależy od wymagań i preferencji

Nigdzie nie napisałem, że Windows jest lepszy :) . Napisałem swoją opinię, że jestem zadowolony. 

Według mnie? Gdzie tak napisałem? Jeżeli będziesz kiedyś potrzebował pomocy, przy zrozumieniu czym są fakty, czym opinie i jak poprawnie odczytać wypowiedź pisemną, napisz do mnie na private-a, a chętnie pomogę.

Ja również nie napisałem, że Ty coś gdzieś napisałeś. Po prostu wyraziłem swoją myśl, na temat systemów.

A jest możliwość zamontowania lepszej tej baterii? bo lubie se internecie duzo buszowac.

I co mi da ta wieksza ilość ramu? Czy przy tym 1gb jest kolo 760 czy rzeczywiście jest 1gb. i co mi to da

I czy ten procesor jest lepszy?

I czy ten procesor jest lepszy?

Możesz kupić powerbank.
RAM-u jest tyle, ile podaje producent, jednak część jest rezerwowana na potrzeby hardware-u (np, układu graficznego), a część "konsumuje" nam system i różnego rodzaju dodatki.
Co da Ci więcej RAM-u? Na przykład, możesz otworzyć więcej stron internetowych, tak, aby poprzednie się nie zamykały i nie ładowały od nowa. To samo tyczy się aplikacji w tle.
Tak, ten procesor jest szybszy.

Edytowane przez blaven