Borciu 1 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Siema, no jak w temacie. Sprzęt słuzylby do sluchania przede wszystkim muzyki wiec doradzicie mi kolumny wiąże sie to z amplitunerem. Moim zyczeniem byłby subwoofer ponieważ lubie mocny bass ( rzekł własciciel logitech x-530 ) A teraz ciut wiecej szczegółów: Budżet jest rozciągliwy ale nie chciałbym przekraczac tej granicy. Pokój mam mały kwadracik jakies 5x5 metrow Amplituner... nie do konca znam jego potrzebe bycia ale wiem ze to rola zasilacza i wzmacniacza ooraz wiem ze ma rozne fajne bajery typu radio, lączność bluetooth (fajnie by było jak byście mi taki znalezli, nie jest to priorytet ale bylbym zadowolony) Muzyka która bedzie odsłuchiwana to najczesciej łupaniny czyli electro i takie tam oraz prawilne rapsy, wlasciwie to wszystkiego czasem slucham. Mam karte dzwiekową w kompie jest to asus xonar dg. To chyba wszystko co powinniscie wiedziec Edytowane 5 Marca 2015 przez Borciu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts