dinokajman 52 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam :-) Mam prośbę do kolegów "konsolowców". Chciałbym kupić synkowi konsole PS3. Dziecko niestety jest w szpitalu w Poznaniu na neurologii od stycznia i zapowiada się dłuższy pobyt. Chciałbym jemu i innym dzieciom umilić czas i kupić taką konsolę do ok 1000-1100zł. W euro agd widziałem taką z 12gb pamięci wewnętrznej.za 799zł ale nie wiem czy to dobry wybór. Czy orientujecie się gdzie można kupić w korzystnej cenie może z jakąś grą (dzieci chcą Little Big Planet 3) lub dodatkowym elementem (pad, move...itd) nową na gwarancji producenta? Ja głównie jestem pc-towcem więc o konsolach wiem niewiele ale chciałbym za te pieniądze kupić jak najkorzystniej. Dzięki za pomoc. Edytowane 5 Marca 2015 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie polecam tej 12gb wersji. Wystarczy tylko do zainstalowania max 3GB. Chyba że tyle wystarczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A czy dysk powyżej 1 terabajt działa pod tą konsolą zadziała? Czy musi być do 500gb? Nie ma już tych starszych chyba w sklepach bo bym kupił a muszę mieć gwarancje. Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Raczej powinien. Pod warunkiem, że mówimy o wewnętrznym. ale uwaga: dysk powyżej 9,5mm grubości nie wejdzie! I potrzebne są specjalne sanki na dysk. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts