ziom0070 16 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Witajcie. Mam problem z wyżej wymienioną myszką.Otóż chodzi mi o otwieranie kart w przeglądarkach za pomocą scroola.Chodzi o to że jak klikam np na temat na tym forum scrolem żeby mi się otworzył w nowej karcie to otwiera mi się kilka razy np 2,czasem 3,a nawet i więcej.Dodam że kiedyś miałem ten problem ale jakby sam się naprawił,lecz teraz znów powrócił. Czy to porblem sprzętowy?Sprawdzałem na różnych przeglądarkach i to samo. Czy to może wada tych myszek? Sprawdzałem u kolegi na jego kompie i problem także występuje ;/ Edytowane 5 Marca 2015 przez ziom0070 Cytuj Link to post Share on other sites
sevek2805 13 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jak masz gwarancje to oddaj. Albo jak poprzednim razem sam się naprawił to teraz również może się naprawi... Cytuj Link to post Share on other sites
HaNeK 21 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To ustawienia myszki. Zmien ustawienia i bedzie dzialac. Cytuj Link to post Share on other sites
lucek4432 6 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Spróbuj ją przedmuchać sprężonym powietrzem,też tak kiedyś miałem. Edytowane 5 Marca 2015 przez lucek4432 Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To ustawienia myszki. Zmien ustawienia i bedzie dzialac. Niby jakie te ustawienia??Bo ja nie mogę żadnych znaleźć . Cytuj Link to post Share on other sites
HaNeK 21 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Poszukaj na necie instrukcji obsługi, to co masz odpalone to wspomagacz w grach, pobaw sie klawiszami na myszce moze wyłączysz tą funkcje. Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jeśli to opcja ze sterowników A4techa, to odpal je i ustaw by zresetowało Ci mysz do fabrycznych ustawień, a DPI, Pooling rate i reszte ustawisz sobie na nowo Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jeśli to opcja ze sterowników A4techa, to odpal je i ustaw by zresetowało Ci mysz do fabrycznych ustawień, a DPI, Pooling rate i reszte ustawisz sobie na nowo Nigdzie nie mogę znaleźć opcji resetowania ustawień ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts