GaVoLeN 93 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hey. Mam bardzo wielką prośbę, potrzebuję waszej pomocy w doradzeniu co kupić Mamie na urodziny. Tak.. wiem, że to forum komputerowe.. ale nie wiem co kupić ;c po raz pierwszy nie wiem co kupić. Fundusz- 100 zł(Tak... Dużo mam na to hajsów..). Będę bardzo wdzięczny Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Pre-order Wiedźmaka 3 a jak Mama nie gra to fajną patelnię. 1 Link to post Share on other sites
ragon 456 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Książkę Kucharską z przepisami na rok 2015 A tak to zobacz czy coś jej się nie popsuło ostatnio Ja ostatnio kupiłem suszarkę remingtona za ok. 80zł i zadowolona. 1 Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Twoja mama musi mieć jakieś hobby. Kup jej to co pomoże jej rozwinąć się w tej kwestii, albo coś praktycznego jak kolega powyżej napisał. Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 najlepiej kup Wibrator najpierw będzie zła a z czasem będzie tak szczęśliwa jak nigdy.. 2 Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Masaż tajski. Wyjdzie trochę drożej, ale warto. 1 Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 najlepiej kup Wibrator najpierw będzie zła a z czasem będzie tak szczęśliwa jak nigdy.. Ty sobie kup i wsadź w d***... A reszcie osób bardzo dziękuję za pomoc. 1 Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ty sobie kup i wsadź w d***... A reszcie osób bardzo dziękuję za pomoc. widzisz kolego, widocznie za młody jesteś i nie wiesz co kobiety lubią. no ale nie martw się, twoi rodzice się tak bawili zanim o tobie ptaszki ćwierkały.. Temat był ogólny, więc każda propozycja mogła być podana.. Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ty chyba gościu kpisz... "I nie wiesz co kobiety lubią" co? Myślisz, że moja Mama takie coś by chciała? Niestety, ale jesteś w błędzie... "no ale nie martw się, twoi rodzice się tak bawili zanim o tobie ptaszki ćwierkały.." A gó**o mnie to obchodzi co Oni robili i Ciebie tez to gó**o powinno obchodzić kiepie... Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 no fakt, BOCIANY cię przyniosły.. zapomniałem że dzieci dalej w to wierzą.. najlepiej napisz do "Naj" czy "Pani domu", tam Ci lepiej doradzą niż na forum o tematyce komputerowej.. no i na koniec, dla Ciebie Panie Kiepie, kiepie Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Specjalnie tak napisałem ;* Według mnie nie zasługuje PAN na szacunek... 1 Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kurde, tak mnie rozbawiłeś ostatnią wypowiedzią że aż dam Ci + za to.. Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ależ dziękuję Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Może wyślij kwiaty przez firmę/kwiaciarnię kurierską do pracy albo do domu 1 Link to post Share on other sites
ragon 456 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Łatwiej będzie, jak napiszesz ile lat ma Twoja mama. Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tego chyba się nie zdradza Link to post Share on other sites
TaRuda 1279 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Każda kobieta zawsze ucieszy się z vouchera na manicure lub manicure i pedicure O ile Twoja mama sama nie chodzi regularnie sobie gdzieś robić paznokci, na pewno się ucieszy (bo to wydatek z kategorii: chciałoby się, ale szkoda pieniędzy). I kwiatek do pracy do tego zazdrość innych kobiet kiedy jedna dostaje bukiet jest bezcenna ;D Edytowane 5 Marca 2015 przez TaRuda 1 Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tylko, że Mama ma 5* lat i niestety się nie maluje ani nie robi paznokci. Link to post Share on other sites
TaRuda 1279 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No widzisz, to dlatego łatwiej by było, gdybyś napisał coś wiecej w jakim przedziale wiekowym jest, czy pracuje, czy jest aktywna. Inaczej próba podsunięcia Ci sensownego prezentu to strzelanie na oślep. 1 Link to post Share on other sites
atomowy 100 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Kup jej suszarkę. 1 Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ma 55 lat, zajmuje się domem, i czy jest aktywna- Nie. Chciałem kupić jakąś biżuterię, ale... Mama niestety nie będzie miała gdzie tego nosić. Link to post Share on other sites
Dragon13 501 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 kup Mamie kwiaty i dobrą czekolade 1 Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc ) Link to post Share on other sites
TaRuda 1279 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Zawsze też można zainwestować w bon do jakiejś drogerii do tych kwiatów i czekolady zresztą na pewno czego byś nie kupił, będzie szczęśliwa, bo od syna. Co do biżuterii, też dobry pomysł, można kupić jakąś delikatną, drobną, którą można nosić na co dzień. 1 Link to post Share on other sites
atomowy 100 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Z tego co tu czytam wnioskuję, że kobieta nie jest miastowa. Jakieś spa czy zabiegi to dla niej czarna magia. Bizuterii nie ma gdzie nosić czyli pewnie nigdzie nie wychodzi. Bez urazy ale czy mama nie mieszka przypadkiem na wsi, nie wie co to "dbać o siebie", zajmuje się gospodarstwem rolnym i jej wiedza o świecie współczesnym zatrzymała się przed epoką jaruzelskiego? Link to post Share on other sites
Recommended Posts