Skocz do zawartości

Urodziny Mamy- Co kupić ;c

Recommended Posts

Hey.

Mam bardzo wielką prośbę, potrzebuję waszej pomocy w doradzeniu co kupić Mamie na urodziny.

Tak.. wiem, że to forum komputerowe.. ale nie wiem co kupić ;c po raz pierwszy nie wiem co kupić.

Fundusz- 100 zł(Tak... Dużo mam na to hajsów..).

Będę bardzo wdzięczny :)

Książkę Kucharską z przepisami na rok 2015 :D

A tak to zobacz czy coś jej się nie popsuło ostatnio :P Ja ostatnio kupiłem suszarkę remingtona za ok. 80zł i zadowolona. 

• Popieram 1

Ty sobie kup i wsadź w d***...

A reszcie osób bardzo dziękuję za pomoc.

widzisz kolego, widocznie za młody jesteś i nie wiesz co kobiety lubią. no ale nie martw się, twoi rodzice się tak bawili zanim o tobie ptaszki ćwierkały..

Temat był ogólny, więc każda propozycja mogła być podana..

Ty chyba gościu kpisz... "I nie wiesz co kobiety lubią" co? Myślisz, że moja Mama takie coś by chciała? Niestety, ale jesteś w błędzie...

"no ale nie martw się, twoi rodzice się tak bawili zanim o tobie ptaszki ćwierkały.." A gó**o mnie to obchodzi co Oni robili i Ciebie tez to gó**o powinno obchodzić kiepie...

no fakt, BOCIANY cię przyniosły.. zapomniałem że dzieci dalej w to wierzą..

najlepiej napisz do "Naj" czy "Pani domu", tam Ci lepiej doradzą niż na forum o tematyce komputerowej..

no i na koniec, dla Ciebie Panie Kiepie, kiepie :)

Każda kobieta zawsze ucieszy się z vouchera na manicure lub manicure i pedicure :) O ile Twoja mama sama nie chodzi regularnie sobie gdzieś robić paznokci, na pewno się ucieszy (bo to wydatek z kategorii: chciałoby się, ale szkoda pieniędzy).

I kwiatek do pracy do tego ;) zazdrość innych kobiet kiedy jedna dostaje bukiet jest bezcenna ;D

Edytowane przez TaRuda
  • Popieram 1

No widzisz, to dlatego łatwiej by było, gdybyś napisał coś wiecej :) w jakim przedziale wiekowym jest, czy pracuje, czy jest aktywna. Inaczej próba podsunięcia Ci sensownego prezentu to strzelanie na oślep.

• Popieram 1

Zawsze też można zainwestować w bon do jakiejś drogerii do tych kwiatów i czekolady :) zresztą na pewno czego byś nie kupił, będzie szczęśliwa, bo od syna.

Co do biżuterii, też dobry pomysł, można kupić jakąś delikatną, drobną, którą można nosić na co dzień.

• Popieram 1

Z tego co tu czytam wnioskuję, że kobieta nie jest miastowa. Jakieś spa czy zabiegi to dla niej czarna magia. Bizuterii nie ma gdzie nosić czyli pewnie nigdzie nie wychodzi. Bez urazy ale czy mama nie mieszka przypadkiem na wsi, nie wie co to "dbać o siebie", zajmuje się gospodarstwem rolnym i jej wiedza o świecie współczesnym zatrzymała się przed epoką jaruzelskiego?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...