severn 54 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 dałem 219 na allegro. Czemu bardzo zły wybór? Za 50zł więcej miałbyś sporo wydajniejszego HD4850, a w tej samej cenie miałbyś 8800gt, który jest wydajniejszy, chłodniejszy i mniej pobiera prądu. A czy może jest taka możliwość że napiszę do faceta że nie chcę karty i chcę zwrot kasy? Spróbuj może tak się da. Cytuj Link to post Share on other sites
Marked 6 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kupiłeś prawdopodobnie uszkodzą kartę,jak masz możliwość to sprawdz ją u jakiegoś znajomego. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 nieważne czy zasilacz to 1 czy 2 - dwójka jest dużo lepsza, ale nie powinno być żadnych problemów i na jedynce, bo ta karta zbyt dużo prądu nie pobiera. Stawiam na coś z kartą ew. slotem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts