XxTusiekxX 1 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Witam. Przymierzam się do zakupu nowej myszki i mam na celu te 2 modele. I tu zadaje pytanie, warto dołożyć do SteelSeries Sensei czy zaoszczędzić kupując wersję RAW. Dziękuje bardzo za odpowiedź.Pozdrawiam. Dodam, że używam tej myszki głównie do CS:GO. Edytowane 3 Marca 2015 przez XxTusiekxX Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Są lepsze w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Sensei- lepsza jakość od sensei raw i cięższa ale nie wiem czy warto dopłacać Może FK1- podobny kształt, dla niektórych gorszy i twardsze przyciski Edytowane 3 Marca 2015 przez pr0l4nd Cytuj Link to post Share on other sites
XxTusiekxX 1 Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Jakie dokładniej lepsze modele ? Ogólnie chciałbym steelseries, ponieważ miałem okazję używać obu myszek i bardzo podobało mi się Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 To może kana v2 ? Kształt podobny, tyle że sensor optyczny, nie uświadczysz na nim żadnych interpolacji itd. Cytuj Link to post Share on other sites
pr0l4nd 44 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Kana bardzo dobra, tylko mniejsza i możesz odczuwać problemy z odległością, na którą musisz podnieść myszkę, aby sensor nie reagował- jest zbyt wysoka Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Moje poprzednie myszki to a4tech x748, ie 3.0, Roccat Lua i po przesiadce na kane wysoki lod kompletnie nie odczułem i mi nie przeszkadza, ale prawda jest on większy niż w innych myszkach. Sensor można podkleić do połowy taśmą i wtedy lod jest na wysokość 1 płyty cd. Ja mimo wszystko wróciłem do gry bez Tape Moda bo nawet lepiej mi się gra z takim lod. Ale to już indywidualna kwestia i gdyby nie to że dowiedziałem się z internetu że ta myszką ma wyższy lod to do dziś pewnie bym na to nie zwrócił na to uwagi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts