Terrorek 10 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam mam problem z zainstalowaniem sterowników od kontrolera sata. Płyta Asus P7p55D wer 1.02g bios najnowszy I5 Radeon powercooler 7850 Cooler Master G450M Zainstalowałem win 7 x64 potem ze strony originalne sterowniki do kontorlera sata i potem catalysty do amd Problem polega na tym ze jak instaluje sterowniki Intela ( storage , rapid ) to wyłacza mi Mozliwosc aktualizwoania windowsa czy nawet instalowania net frameworka. a jak zainstaluje sterowniki do karty graficznej to komp przechodzi logowanie do windows i potem jest czarny ekran ( jak sa zainstalwane sterowniki catalyst i podstawowe sterowniki to tez jest czarny ekran ) ( czy czasami w pakiecie catalyst niema tez sterowniki do tego kontrolera i przez to co s wywala ? jakies pomysły co zrobic ? : ( Cytuj Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Czarny ekran byc moze oznacza uszkodzonego hd7850 A byc moze uszkodzony sys. Edytowane 3 Marca 2015 przez dam111111 Cytuj Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) sam robilem instalke i instalowalem na innym kompie hmm a radek jak niemam zainstalowanych sterów to chodzi normalnie ( jak jest zainstalowany sterownik od "saty" to wywala blad to ze nie moga odpalic sie starey karty graf Edytowane 3 Marca 2015 przez Terrorek Cytuj Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 eee a masz wiecej niz 1 łacze pci-e? Gdzies tam było ze sata moze dzielic sygnał z pcie i sie zmiejsza przepustowosc .Moze ma wspolnego Cytuj Link to post Share on other sites
bożo_wporzo 140 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A po co instalujesz dodatkowe sterowniki? Nie wystarczą Ci te, które zawiera system podczas instalacji Windowsa?Jeśli chodzi o stry do grafiki to zacznij od zainstalowania wersji, która była dołączona na płycie do grafiki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts