NoSound 0 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Witajcie, poszukuję nowego zestawu do pracy na co dzień. Komputer będzie mi też potrzebny do solidworksa. Od czasu do czasu CS:GO. Dość amatorsko photoshop. Budżet jakim operuję jest w granicach 1500-2000zł. Interesują mnie raczej używane części. Wymagana możliwość OC i dość systematycznej rozbudowy z niewielkim nakładem kosztów. Myślałem o czymś na 2500k lub 2600k, ale pojawiają się ciągle wątpliwości czy nie lepiej zaczynać od amd. Zastosowanie komputera: codzienna praca, solidworks, czasami cs:go i amatorsko photoshopMaksymalna kwota jaką dysponujesz: 1500-2000złKtórych części potrzebujesz?: sama skrzynka, posiadam monitor i peryferiaCzy będziesz podkręcać sprzęt?: takJaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: 1920x1080 LG 24MP55Specjalne wymagania: brakCzy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera?: brakWłasna propozycja zestawu: brakInne: brak Edytowane 3 Marca 2015 przez NoSound Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Za 2000zł do Solidworks'a ? Trochę mało biorąc pod uwagę cenę samego programu. Chyba, że masz wersję forever trial Co konkretnie robisz w tym SW ? Link to post Share on other sites
NoSound 0 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Darmowa wersja studencka . Robię projekty na uczelnie, mniej skomplikowane złożenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts