shine31 0 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam. Chciałbym zapytać czy laptopy marki Acer są wytrzymałe i czy długo taki laptop może pochodzić? Czy jest z nimi dużo problemów czy wręcz odwrotnie? Czy opłaca się taki laptop kupić? - Laptop na lata. Najistotniejsze opinie będą posiadaczy lub byłych posiadaczy laptopa tej marki Z góry dziękuję za wszelkie opinie! Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Acer E5-572G - pytanie dotyczy konkretnie tego modelu z poprzedniego wątku Link to post Share on other sites
programisci 0 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 @shine31 W tym tygodniu zamawiam tego acera: http://www.x-kom.pl/p/216247-notebook-laptop-15-6-acer-e5-572g-i5-4210m-8gb-1000-gt840m-fhd.html Jak go dostane i sprawdzę to moge ci dać znać czy się opłaca ew wymienić mankamenty Sam pierwszy raz będę miał doczynienia z sprzętem od tej firmy. Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Ja kiedyś miałem laptopa acer 5920G i netbooka aspire one, na netbooka złego słowa nie powiem bo był super, ale co do 5920G to już gorzej, przez rok czasu w serwisie był przez ponad 6 m-cy, a to padł dysk, a to napęd dvd, a to klawiatura albo funkcja recovery i tak w sumie co 2 m-ce serwis na miesiąc. Ale to było 8 lat temu Edytowane 3 Marca 2015 przez happysc Link to post Share on other sites
zapp12345 390 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Generalnie Acer to zawsze była jedna z najniższych półek, jednak ostatnio nie ma nic do zarzucenia i nie ma w praktyce wielkich różnic. Widziałem perfekcyjnie wykonanego Acera i nowego HP-szrota, więc trzeba patrzeć na konkretne modele. Link to post Share on other sites
shine31 0 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wie ktoś coś ???? Link to post Share on other sites
zapp12345 390 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No co ktoś wie, napisaliśmy Ci co nie co, a poza tym jest tak jak mówię - szukaj opinii o konkretnym modelu, ja miałem do czynienia zarówno z kiepskim acerem, słabo wykonanym i ze spalonym głosnikiem, jak i z bardzo dobrym i idealnie wykonanym i audio nieporównywalnym do większości laptopów (na + ) Link to post Share on other sites
CEG-Hardcorecustom 0 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie wiem jak w Polsce, ale np.w Niemczech Acery maja dobra opinie. Wiadomo, ze zdarzaja sie czasami jakiej niewypaly na tasmie produkcyjnej, ale nie ma co bagatelizowac. Pamietaj kupujesz sprzet dla siebie i tego sie trzymaj. Link to post Share on other sites
Arryy 0 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Mam acer aspire v3-771g. Wykonanie w miarę ok, ani słabe ani dobre. Wydajność zadowalająca. Ale jest jedna ważna wada - przegrzewanie. Link to post Share on other sites
BaltazarGombka 0 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 NIE POLECAM komputerów marki ACER. Laptopy te wykonane są z tandetnych, tanich podzespołów które bardzo często ulegają awariom. Problemy z serwisowaniem sprzętu. Serwis wmawia klientowi wady powstałe rzekomo z winy użytkownika sprzętu a w rzeczywistości podzespoły ulegają awarii juz po krótkotrwałym użytkowaniu. ODRADZAM PAŃSTWU ZAKUP KOMPUTERÓW TEJ MARKI. Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Nie ma jak zakładanie konta na forum tylko po to by odkopać temat sprzed trzech lat. Laptopy te wykonane są z tandetnych, tanich podzespołów które bardzo często ulegają awariom. Link to post Share on other sites
Recommended Posts