krzysiek3334 1 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam. Mam zamiar przejść do sieci Play. Zainteresowała mnie oferta ''Play na Kartę Lubię to'', bo rzekomo będzie można korzystać z internetu całkowicie za darmo. Jest to prawdą? Żadnych limitów lub opłat? Powiedzcie mi, jak to jest. Z góry wielkie dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
zajpowski 22 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Bez Limitu to nie znaczy ze sciągasz ile chcesz tylko bez limitu prędkości ściągania 6/7/10/20/MB/s i tu jest haczyk wszyscy operatorzy tak piszą a im oto wlasnie chodzi nie ma czegos takiego jak nielimitowany mobilny internet lte.ps.najlepszą oferte na dzien dzisiejszy ma play 100GB na miesią z nielimitowaną! Prędkością LTE o ile jesteś w jej zasięgu (oferta sam internet) pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2015 przez zajpowski Cytuj Link to post Share on other sites
Drozdzik1999 3 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) @zajpowski jaka to oferta i ile płacisz? Ja płace 15 zł za 1 gb w orange i mam już tego serdecznie dosyć! Edytowane 2 Marca 2015 przez Drozdzik1999 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts