mabrothrax 5730 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Taka sytuacja - w którymś momencie zauważyłem, że w telefonie mam włączony tryb samolotowy. Starałem się go wyłączyć, ale telefon zawieszał się i restartował podczas prób wejścia do ustawień w menu telefonu. Nie dał się ponownie włączyć ponieważ cały czas się restartował. System Reset nic nie poprawił, telefon nadal wisiał w trybie samolotowym i restartował się co chwilę. W końcu rozładował się całkowicie. Starałem się przywrócić system poprzez Windows Phone Recovery Tool, ale telefon w którymś momencie zawsze się rozłączał z komputerem ponieważ gdy tylko został podłączony starał się włączyć po czym się restartował. Aktualnie staram się na innym komputerze zrobić to samo - czyli przeinstalować system za pomocą WPRT, ale cały czas telefon po chwilowym ładowaniu stara się włączyć sam ponownie po czym się restartuje. Ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi? Czy od razu telefon pchać na gwarancję? Edytowane 1 Marca 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Gwarancja - Masz coś uszkodzone. Typował bym pamięć, ale to tylko domysły. Wyślij na Gwarancję z dokladnym opisem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts