pawelek5 0 Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam Jaki polecacie silnik strony internetowej aby był on szybki, oraz szablony robione tam mogły być responsywne? Czyli takie na wersję mobilna, deskopową i tablety Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Chodzi Ci o CMS? Jeśli chodzi o responsywność to bez znaczenia, na każdym uzyskasz ją tak samo za pomocą CSS Cytuj Link to post Share on other sites
pawelek5 0 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Tak, chodzi mi o CSS. Tylko, aby był szybki. Wordpress jest dobry jednak troszkę jest zbyt wolny. Nie musi być koniecznie darmowy, lecz dobry, i mieć duże pole do popisu w zmianie wyglądu. Edytowane 25 Lutego 2015 przez pawelek5 Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 CMS i CSS to dwie różne sprawy i od kiedy wordpress jest wolny? Cytuj Link to post Share on other sites
pawelek5 0 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Pomyliłem się. Chodzi mi o silnik cms. WordPress jednak mi średnio odpowiada. Chciałem coś bardziej profesjonalnego do czego będzie można bez problemu wykonać szablon responsywny, będzie szybki, oraz z przyjaznym zapleczem. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Cóż.. wordpress jest bardzo profesjonalny, tak samo jak np drupal lub joomla. Moim zdaniem jest również najprostszy i najbardziej przyjazny. Cytuj Link to post Share on other sites
pawelek5 0 Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czy może znasz jakieś silniki niekoniecznie darmowe, ale szybkie i z możliwością stworzenia własnego szablonu. Cytuj Link to post Share on other sites
eggman 0 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja również polecam Wordpress, ewentualnie Drupal. Co do profesjonalizmu to znam firmy, które sprzedają profesjonalne strony na WP za kilkadziesiąt tys. zł. I jakoś nikt zastrzeżeń nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts