Andrzej Michalski 1 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki za filmik, zrobiłbyś świetną minirecenzję Biurko musi być stabilne, żeby się nie ruszało w czasie gry Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Oj bardzo stabilne Co do mini-recenzji to jeszcze trochę się nią pobawię(kierownicą). W planach mam pożyczenie aparatu którym mógłbym wszystko nagrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A są inne możliwości mocowania? Moje biurko jest trochę wąskie, od monitora do krawędzi biurka mam tylko 35cm, wiec chyba nie da rady Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gdzieś mi się obiło o uszy o trzymanie kierownicy między udami, ale to chyba było u Saitek'a :| Ale jak masz 35cm to powinno dać radę, przecież nie siedzisz z nosem w kierownicy :lol: A w wakacje też chyba sobie sprawię DFGT Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kierownica od krawędzi zajmuje ~14cm. Można ją zamocować na blacie do grubości ~2.6cm. Czyli warunki prawie idealne Monitor 26', kierownica blisko i wio Tylko trzeba by minimalnie uważać aby nie walnąć rękoma w matryce. (całkiem z innej beczki): Przed chwilą miałem "drobne" kłopoty z instalacją elektryczną w moim pokoju. A dokładniej zaczeło śmierdzieć, ściana ciepła. Ach te efekty specialne :? Cytuj Link to post Share on other sites
_nrt_ 0 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kierownica od krawędzi zajmuje ~14cm. Można ją zamocować na blacie do grubości ~2.6cm. Czyli warunki prawie idealne Monitor 26', kierownica blisko i wio Tylko trzeba by minimalnie uważać aby nie walnąć rękoma w matryce. (całkiem z innej beczki): Przed chwilą miałem "drobne" kłopoty z instalacją elektryczną w moim pokoju. A dokładniej zaczeło śmierdzieć, ściana ciepła. Ach te efekty specialne :? grubosc- nie daja juz "kosteczek" do regulacji? zakres jest wiekszy... odnosnie mocowania trzeba powiedziec, ze o ile instalacja kiery to male piwo (i znalezienie dla niej miejsca na stole) o tyle wygodna pozycja i miejsce na pedaly to problem. w samochodzie masz kierownice regulowana, tu siebie trzeba pod nia ustawic. jesli zas chodzi o efekty specjalne- teraz tylko wielkie dup na pol osiedla i kucie Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Macie lekturę: http://prs.simracing.pl/index.php?ind=r ... ew&iden=40 Są tam jeszcze inne ciekawe artykuły. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 grubosc- nie daja juz "kosteczek" do regulacji? zakres jest wiekszy... Faktycznie jest tam na dole kosteczka którą można wyjąć. Tylko że w zestawie nie było innych Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Faktycznie jest tam na dole kosteczka którą można wyjąć. Tylko że w zestawie nie było innych Bo jak masz na tyle grube biurko, że z tymi klockami Ci nie łapie, to je na siłę zdejmujesz, zakładasz bez - tam też jest taki rowek i powinno dobrze trzymać. BTW, to głos na tym filmie jest zarąbisty, prawie jak syntezator mowy :lol: Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 BTW, to głos na tym filmie jest zarąbisty, prawie jak syntezator mowy :lol: Gdybyś nagrywał siebie telefonem w dodatku ledwo trzymając się na nogach podobnie byś brzmiał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts