myorek 0 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witajcie, Potrzebuje przedniego panelu LCD, po przejrzeniu forum i różnych artykułów w internecie najbardziej odpowiadał by mi panel Phobya Touch 6, niestety nie jestem w stanie nigdzie go znaleźć. Możecie jakoś pomóc? Gdzie to kupić? Nie musi być sklep w Polsce (ważne żeby do nas wysyłali). Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, M. Ps. Próbowałem w sklepie Angela.pl ale straciłem tylko czas. Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 http://www.alternate.pl/Phobya/Touch-6-Fan-Controller/html/product/1069204 Cytuj Link to post Share on other sites
myorek 0 Napisano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Dziękuje. Zamówione. Pozdrawiam, M Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie ma za co Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts