SpiderFYM 3 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witajcie, spotkał się ktoś z Was z przesyconymi kolorami w grach w trybie pełnoekranowym?Niektóre gry w fullscreenie mają podbite kolory (coś jak AMOLED Samsunga), a w trybie okienkowym kolory wyświetlają się normalnie. Problem ten spotkałem np w najnowszej Fifie czy GRiDzie Autosport. Mam najnowsze sterowniki od grafiki (na poprzednich było to samo) - Gefroce GT650M oraz najnowszy DirectX itd. Monitor to Samsung T27D590, któy jest podłączony do laptopa za pomocą kabla HDMI. Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 W ustawieniach Nvidii szukaj opcji wyświtlanie->wyreguluj ustawienia koloru pulpitu->użyj ustawień nvidia->ustaw tak jak lubisz->zapisz->manipuluj ustawieniami monitora i opcją "cyfrowa poświata" w panelu Nvidia Link to post Share on other sites
SpiderFYM 3 Napisano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nigdznie mnie moge znaleźć opcji "cyfrowa poświata"... Pobawiłem się w ustawieniach grafiki i niestety nic to nie dało. Nadal w tych dwóch grach nie mam normalnych kolorów, przy reszcie tytułów problem nie występuje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts