PrzemasK 1 Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nie wiedziałem gdzie ten temat założyć więc piszę tutaj. Jeśli to zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. A więc tak. Mam monitor Samsung P2270HD, który posiada tuner mpeg4. I do wczoraj wszystko było dobrze, a dzisiaj nie odbiera mi kanałów cyfrowych, pojawia się napis "sygnał słaby lub brak sygnału". Natomiast analogowe kanały działają. I teraz mam pytanie, głównie do osób, które odbierają sygnał ze Śremu, czy Wam również przestało dzisiaj odbierać kanały cyfrowe czy to coś u mnie nawaliło? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Temat można zamknąć. Telewizja na ziemna już działa. Problem wynikał z tego, że trwały prace przy nadajnikach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts