Rastafarian 0 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Siema. Grałem wczoraj u kumpla na xpudle w Soul Calibur IV, gra bardzo mi się spodobała lecz nie ma wersji na PC . Czy jest jakiś sposób emulacji tego na PC? Jakiś link do instrukcji? Nigdy nie bawiłem się w takie rzeczy więc jestem "zielony"... Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Niestety, ale na chwilę obecną nie istnieją emulatory X360 czy PS3. PCSX2 (najlepszy program do emulacji PS2), nie radzi sobie dobrze ze wszystkimi grami, więc tym bardziej możemy zapomnieć o X360/PS3, przynajmniej w najbliższych latach. Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Widziałem na YT jak gościu grał na PC (980x i 2x GTX480) w GT5, więc da radę, ale trzeba mieć bardzo dobry sprzęt. Link to post Share on other sites
Rastafarian 0 Napisano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Więc skoro jest nadzieja to spróbuje. Tylko jakim programem to emulować? Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 @2Up. Nie możliwe. GT5 nie wyszło to raz. Dwa, nie ma emulatora PS3. Trzy, najprawdopodobniej było to GT4. Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Raz miałem na myśli Prologue. Dwa widocznie jest jeżeli grał na PC. Trzy było to na 100% GT5 Prologue Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Powtórzę po raz trzeci i ostatni. NIE MA EMULATORA PS3! Gry jeszcze dobrze nie działają na PCSX2, a co dopiero mowa o nowszych, bardziej zaawansowanych konsolach. Severn, to co Ty oglądałeś, to najwidoczniej fake. Link to post Share on other sites
Rastafarian 0 Napisano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A może zna ktoś gierkę podobną do SC IV tylko żeby była na pc? Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie siedzę w mordobiciach ale z ostatnich tytułów to chyba tylko Street Fighter IV ukazał się również na PCty, no i jakiś nowy Mortal Kombat zmierza na półki sklepów w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości a że poprzednie części były dostępne na PC to może i najnowsza będzie. Zresztą mordobicia są ekstra, ale pod warunkiem, że masz 2 pady i kumpla albo kilku na kanapie obok siebie. No i browar tudzież jakąś flaszkę+soczek. Albo blanty. Tak samemu na pc to raczej marna zabawa. Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Widziałem na YT jak gościu grał na PC (980x i 2x GTX480) w GT5, więc da radę, ale trzeba mieć bardzo dobry sprzęt. Masz może link? Z resztą wątpię w jego prawdziwość. Jak deweloperzy mają problem z pisaniem gier na PS3, to ile trzeba wysiłku by z emulować takiego cell'a. Link to post Share on other sites
Rastafarian 0 Napisano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nie siedzę w mordobiciach ale z ostatnich tytułów to chyba tylko Street Fighter IV ukazał się również na PCty, no i jakiś nowy Mortal Kombat zmierza na półki sklepów w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości a że poprzednie części były dostępne na PC to może i najnowsza będzie. Zresztą mordobicia są ekstra, ale pod warunkiem, że masz 2 pady i kumpla albo kilku na kanapie obok siebie. No i browar tudzież jakąś flaszkę+soczek. Albo blanty. Tak samemu na pc to raczej marna zabawa. Fajeczka wodna jest, komp jest, 2 pady też, kumple jak najbardziej tylko gry nie ma Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 To jak masz bonga i materiał to w zasadzie bez reszty się obejdzie Link to post Share on other sites
Recommended Posts