Pytajnik7 0 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam,Od około 8 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem HTC One M8. Nosiłem się z zamiarem zmiany telefonu dlatego że chciałbym spróbować czegoś nowego, lubie telefony i gadżety, a z racji tego iż trafiła się osoba zainteresowana kupnem mojego telefonu, pomysł stał się bardzo realny. Czego od was potrzebuje? Propozycji nowego modelu. Nie chciałbym przesiadać się na coś gorszego. Każdy na swój sposób ocenia telefon, dla mnie w.w sprzęt sprawdzał się świetnie. Płynny, estetyczny, funkcjonalny, dobrze wykonany. Tego też oczekiwałbym od następcy. Myślałem o Galaxy Note 4, nie wiem jakie będą wasze propozycje. Dodatkowo interesuje mnie jeden fakt. W media markt np Note 4 kosztuje 3k, na allegro 2,2-2,4. Czemu tak jest? Czy nie ma ryzyka kupując na allegro telefon praktycznie 600zł tańszy? Dziękuję za odpowiedziPozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Poczekaj kilka miesięcy a będzie nowy One, Xperia, Galaxy S 1 Cytuj Link to post Share on other sites
asia-86 5 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie ma znaczenia co kupisz, note4, nexus6, g3 32 gb, z3 - wszystkie są porównywalne i nie są wyraźnie lepsze od tego co posiadasz. Masz telefon z najnowszej serii, nie ma telefonu najlepszego dla każdego. Każdy ma swoje preferencje, a każde z tych urządzeń ma unikatowe cechy i wady. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts