natsu 1871 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 To dobre płyny ale ja bym został i tak przy wężach w kolorze i destylce. Zanim zalejesz gotowy płyn sprawdź czy nie ma żadnego osadu i czy nic się nie wydziela. Od samego początku używam produktów mayhems i aquacomputer. Moje bloki nie wiedzą co to osad, wystarczy tylko przepłukać chłodnice żeby syf z niej nie dostał się do układu Cytuj Link to post Share on other sites
seikishi 6 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 I teraz się muszę zdecydować na który z tych 2, - ach ten mętlik w głowie. Zdecydowałem, że na pierwszy raz wezmę pastelowy. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Mam koncentrat. Jeśli chcesz to mogę odsprzedać, buteleczka nie była otwierana Edytowane 16 Lutego 2015 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
seikishi 6 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ale i tak muszę na początek cały komputer kupić aby się zabrać za lc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts