Sezam 8 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam wszystkich przymierzam się do zakupu używanego smartfona jako że moja xperia m uległa zniszczeniu szukam czegoś nowego. Głównie bd go używał do słuchania muzyki internetu troszkę zdjęć trochę nagrywania jakichś filmików. No i najważnijsze to że nie chce żeby było tak jak w xperi m że nie dało się przerzucać z karty sd na pamiec i na odwrót Prefeuję Android Moje typy: LG G2 mini Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 LG G2 Mini - bardzo dobry wybór jeśli chcemy Android, poszukaj na olx.pl czy allegro - bo LG G2 Mini powinien być dostępny - za 600 zł spokojnie kupisz nówkę od kogoś kto przedłużył umowę, Cytuj Link to post Share on other sites
zapp12345 390 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ja kupiłem za 475zł Ale spędziłem pół dnia na allegro - przewijały się i nówki sztuki po przedłużeniach umowy za 540-550zł, ale oczywiście takie aukcje znikają jakieś w 15 minut. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts